De Poptaurant

Avontuurlijke diners

De Poptaurant

Wij zijn een collectief van culinaire en creatieven. In onze projecten willen wij het eenmalige en het unieke benadrukken. We verhuizen al onze spullen naar locaties waar geen faciliteiten zijn, we brainstormen over gerechten die we nog nooit hebben gemaakt. We helpen alle mensen die zich inzetten voor het mooie, de ontmoeting en het esthetische. We willen onze gasten, onze vrienden onderdompelen in weelde. Wij zijn de incubators van het culinair geluk.

Hoe kan ik ook komen dineren?

Iedereen is welkom. Dat is een gegeven. Alleen zijn er per diner maar 40 a 50 plekken te vergeven. Als je ons een mailtje stuurt zetten wij je op onze emaillijst. Je krijgt dan net zoals alle andere gasten een uitnodiging. Vervolgens hanteren wij de regel: Wie het eerst een ticket koopt is binnen.

Zijn jullie ook te benaderen voor Horeca klussen?

Yes. Dat zijn wij. Mail naar info@depoptaurant.nl voor het eerste contact. Eigenlijk is alles bij ons mogelijk. Je kunt het zo gek niet bedenken. Zolang wij input hebben in het concept, de aankleding en het eten en drinken komen wij graag op zakelijke feestjes, besloten diners en andere partijen. Alles om onze culinaire passies bot te vieren!

Dineren in de watertoren de Poptaurant.